Poate că de multe ori ai impresia că lumea evoluează prea lent sau chiar deloc. Însă nu este deloc așa. Gândește-te numai la una dintre nevoile noastre de zi cu zi – transportul urban prin intermediul taxiului.

Istoria taximetriei se împarte în două: era dispeceratelor și era digitală. E plăcut să vezi evoluția din ultimii ani și să compari greutățile absurde din prima eră cu ușurința aproape neverosimilă de azi. Parcă nici nu-ți vine să crezi că ai trăit și tu acele vremuri.

”Ne pare rău, nu am găsit taxi, încercați puțin mai târziu!”

În era dispeceratelor, era totul incomod și neplăcut: sunatul, discuția cu recepționerul, ieșitul în stradă mai devreme pentru că nu erai niciodată sigur dacă taxiul comandat va ajunge la tine sau nu. În era digitală, parcă s-a făcut lumină. Totul a devenit mult mai simplu.

Înainte, pierdeai prea mult timp la telefon, așteptând un răspuns de la dispecer. ”Ne pare rău, nu am găsit taxi, încercați puțin mai târziu!”, suna vocea de la capătul firului de multe ori. Doar că tu aveai nevoie de un taxi atunci, nu mai târziu.

Acum nu mai e nevoie să suni pe nimeni. Pur și simplu, prin două click-uri pe telefonul mobil, ai chemat mașina de care ai nevoie.

Taxi ”fluierat” direct pe stradă? Nu, mulțumesc!

Nu foarte demult, când la dispecerat suna ocupat sau când pur și simplu nu puteai să apelezi o firmă de taximetrie, încercai să prinzi o mașină direct în stradă. Nu-i așa că regretai imediat?

Acum parcă nici nu poți să concepi așa ceva. Când vrei să pleci acasă după o seară în oraș cu prietenii, chemi un taxi prin aplicație, fără să fii nevoit să reții sau să formezi un anumit număr de telefon.

Tehnologia a luat locul norocului

Un alt aspect care înainte era o regulă – trebuia să îți iei o marjă de timp special pentru comanda unui taxi, pentru că nu puteai să știi dacă va fi disponibil pe loc sau nu. Dar cine reușea să anticipeze că un serviciu care teoretic e valabil 24/24 funcționează de fapt pe principiul de noroc?

Nu, în era digitală nu mai e nevoie să iei în calcul imprevizibilul când vine vorba de servicii de taximetrie. Totul e simplu, rapid și transparent. Faci comanda prin aplicație, cererea ta ajunge la toți taximetriștii din apropiere, nu mai trebuie decât să alegi unul. Nu te mai bazezi pe noroc, ci pe tehnologie!

Precizia a luat locul întârzierilor

De câte ori nu te lăsai păgubaș după ce încercai în zadar să chemi un taxi? Ai întârziat de prea multe ori, iar tu nu ești un tip neserios. Singura parte bună era că mergeai mai mult pe jos. Trebuia să-ți calmezi nervii cumva.

În era digitală, friptura nu se mai răcește așteptându-te, soția nu te mai sună să vadă unde ești și de ce îți ia atât de mult timp să ajungi acasă. Pentru că prin aplicația de taxi, comanda ta ajunge la mai mulți șoferi. De aceea, șansele să găsești un taxi exact când ai nevoie sunt înzecite.

Nu mai ai nevoie de optimism, ci doar de o aplicație pe telefon

În era dispeceratelor, domnea o nebuloasă. În loc să sară în ajutor, operatorii mai mult încurcau. Tu nu știai când exact ajunge taxiul, șoferii nu știau cât să te aștepte, nu exista o comunicare directă. Trebuia doar să ai optimismul în buzunar.

Acum, în buzunar ai smartphone-ul cu aplicația de taxi instalată, care te descurcă în orice moment. De când ai ales taxiul, ești conectat permanent cu șoferul, vezi cum se apropie și când a ajuns la tine.

În era digitală, ieși în evidență prin orice altceva, dar nu prin întârzieri. Nu mai poți rata niciun prilej de distracție, dacă se ivește. Nu mai ai nicio scuză.

Tu în ce eră vrei să trăiești?

Deși sunt conștienți de toate aceste schimbări, unii dintre noi sunt mai nostalgici și încă nu se pot despărți de o perioadă demult apusă.

Tu în ce eră vrei să trăiești? În era dispeceratelor de taxi sau în era digitală?

Dacă vrei să trăiești în era digitală, înseamnă că vei profita de orice soluție pentru a câștiga timp și energie. Iar una dintre aceste soluții este aplicația Star Taxi, cel mai ușor mod de a comanda un taxi: online, în câteva secunde, fără să suni și fără să transmiți adresa ta.

Aplicația te localizează automat, comanda ta ajunge instant la mai multe firme, alegerea șoferului îți aparține, ești conectat în permanență la cursa ta.

Alege un serviciu de transport rapid, sigur și comod și bucură-te de avantajele aduse de noua eră!