Încearcă să-ți imaginezi: ești în întârziere și te grăbești să pleci ca să ajungi la birou, la interviu, acasă sau la o întâlnire. Asigură-te că nu ai uitat nimic și cheamă o mașină prin Star Taxi. Odată ce ai urcat în taxi, e momentul să te relaxezi și să profiți de faptul că nu ești tu la volan. Oricum, ai ales cea mai comodă și rapidă modalitate de a ajunge la destinație. Iată 8 lucruri pe care le poți face în taxi:

1. Descoperă orașul

Călătoria cu taxiul este ocazia perfectă pentru a (re)descoperi orașul în care locuiești. Sunt mari șanse să rămâi uimit de locurile de care nici nu știai că există sau care între timp au trecut printr-o transformare wow. Vei fi tentat să îți faci ulterior loc în program pentru plimbări lungi, care să te facă să îți amintești de ce îți place orașul tău. Îl poți întreba chiar și pe șoferul de taxi dacă știe amănunte despre anumite zone. Acesta te va ajuta cu siguranță, mai ales atunci când staționează la semafor. Totodată, îți poți da seama care este cel mai convenabil traseu de urmat pentru următoarea dată.

2. Ascultă muzică

Nu prea ai timp să mai asculți muzică din cauza programului încărcat? Poți să dedici câteva minute pentru a asculta melodiile preferate atunci când ești în taxi. Tot ce îți trebuie este telefonul și o pereche de căști. Cu siguranță ziua va continua în tonuri vesele, așa cum îți place ție.

3. Citește

Profită de fiecare moment pe care îl ai liber pentru a citi. În călătoria ta cu taxiul, vei găsi timpul necesar pentru a parcurge câteva pagini din cartea ta preferată sau pentru a te informa despre ultimele noutăți în ziarele online sau pentru a te delecta cu cele mai recente postări din blogurile pe care le urmărești. Tot ce-ți trebuie este o carte sau telefonul.

4. Pregătește-te pentru ziua de muncă

Dacă nu ai reușit să îți termini prezentarea sau nu ai pus la punct toate amănuntele pe care trebuie să le rezolvi pentru un proiect, în taxi poți face acest lucru. Confortabil, pe bancheta din spate a taxiului, pe parcursul drumului, poți să te pregătești pentru noua zi de muncă.

5. Răspunde la e-mailuri

Cu siguranță sunt dimineți în care trebuie să răspunzi cât mai repede la numeroase e-mailuri, care mai de care mai importante. De ce să nu faci asta din taxi și să-ți rezervi cele 15 minute pentru a-ți savura cafeaua la birou?

6. Vorbește cu prietenii

Prietenii sunt foarte importanți, dar din păcate ritmul cotidan alert nu ne permite să ne întâlnim cu ei pe cât am dori de des. Pe parcursul drumului cu taxiul ai ocazia să vorbești cu ei toate noutățile. Îți recomandăm să o faci în scris, pentru a nu crea neplăceri șoferului de taxi. Oricum, este mult mai fun așa, mai ales cu tehnologia care ne permite să creăm grupuri de discuții, fără limite de caractere. ?

7. Pregătește-ți lista de cumpărături

Dacă tot ajungi la cumpărături, încearcă să nu uiți să iei tot ce îți trebuie. În astfel de cazuri, ar fi bine să îți faci o listă cu toate produsele de care ai nevoie. Și, de ce nu, taxiul este locul ideal pentru a face acest lucru.

8. Comandă cina

După o zi de muncă grea, o cină reconfortantă și delicioasă este tot ce ai nevoie. Și pentru că tehnologia îți permite, comandă-ți cina online, încă din taxi. Astfel, vei ajunge acasă exact la momentul potrivit și vei economisi timp prețios dedicat relaxării.