Termeni si conditii – startaxi.com 2020-07-16T18:00:02+00:00

Data ultimei actualizari: 05 septembrie 2019

Preambul:

Bine ati venit la Star Taxi! Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a site-ului www.StarTaxiApp.com si a altor aplicatii ce deriva sau au legatura cu acest site, precum: aplicatiile/site-urile Facebook si Twitter, aplicatii pentru device-uri mobile. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii inainte de a incepe folosirea Siteului www. StarTaxiApp.com si a aplicatiilor conexe. Cu exceptia primei vizite pe site, care trebuie sa coincida cu prima accesare a acestor termeni, declarati ca sunteti de acord cu cele mentionate mai jos, in caz contrar fiind necesar incetarea imediata a folosirii acestui site si a tuturor derivatelor acestuia. Utilizatorul Star Taxi trebuie sa fie o persoana de minim 14 ani, care sa foloseasca site-ul si aplicatia cu acordul parintilor sai sau, o persoana de peste 18 ani. Sub nicio forma Star Taxi nu va fi folosit de catre o persoana sub 14 ani. Continuarea utilizarii site-ului si aplicatiilor conexe Star Taxi confirma acordul dumneavoastra asupra termenilor si conditiilor si politicii de confidentialitate.

Termeni si conditii

  1. Serviciile noastre

Star Taxi este o aplicatie mobila ce permite comandarea unui taxi prin intermediul unui device mobil, fara contactarea unui dispecerat. Aplicatia detecteaza automat locatia clientului si, odata confirmata adresa, transmite comanda catre soferii disponibili din acea zona. Clientul poate observa pe ecranul aplicatiei cum se indreapta taxiul spre acesta. Clientul poate folosi functia de chat cu soferul, inainte ca acesta sa ajunga la adresa clientului, pentru a-i transmite informatii pe care nu le-a transmis initial. Serviciile oferite de catre Star Taxi sunt gratuite. Cu toate acestea, gratuitatea folosirii serviciilor Star Taxi nu afecteaza in niciun fel obligatia Dumneavoastra de a achita contravaloarea serviciilor prestate de catre transportatorul care a preluat comanda Dumneavoastra prin aplicatia Star Taxi, fiind limitata doar la folosirea serviciilor puse la dispozitie de catre Star Taxi.

  1. Conditii de utilizare

Compania pune la dispozitie un site pe internet si aplicatii smartphone pentru deviceuri mobile. Desi mediile web si mobile sunt in general sigure si stabile, uneori apar probleme sub forma unor virusi, instabilitate de software, hardware si altele. Din aceasta cauza, Star Taxi nu isi asuma nicio raspundere pentru functionarea corecta, continua si conform asteptarilor oricarui Utilizator, a Site-ului, a aplicatiilor acestuia, a paginilor web, software-ului si hardware-ului necesar rularii acestora, a activitatii online a oricarui Utilizator precum si continutul oricarei informatii postate pe internet sau telefon, incluzand site-uri terte, emailuri trimise catre utilizatori si orice alte interactiuni intre Star Taxi, a colaboratorilor sai si Dumneavoastra, utilizatorul final.

  1. Drepturi de autor

Star Taxi detine exclusiv licentele si drepturile de autor pentru materialele publicate pe acest site si in aplicatiile conexe, incluzand toate fisierele, imaginile, filmele, articolele, logo-urile care fac parte din conceptul Star Taxi. Nu este permisa reproducerea sub nicio forma si pe niciun mediu, a oricarei parti din site-ul si aplicatiile Star Taxi fara acordul scris in prealabil al Companiei. De asemenea este interzisa alturarea de acestea a unor produse sau servicii care nu sunt proprietatea Star Taxi, intr-o maniera care ar putea duce la defaimarea brandului Star Taxi sau la crearea de confuzie in randul clientilor. Site-ul si aplicatia contin logo-uri si linkuri catre alte site-uri, ca de exemplu Facebook.com si Twitter.com. Aceste logo-uri si imagini sunt proprietatea site-urilor si entitatilor respective.

  1. Garantii

Utilizatorul final accepta ca folosirea acestui site si a aplicatiilor si site-urilor conexe se face pe raspunderea si riscul total al utilizatorului. Atat Star Taxi, colaboratorii, angajatii, partenerii sai sau alte terte parti implicate in orice fel in publicarea, operarea si activitatea Site-ului si a aplicatiilor, precum si angajatii, directorii sau colaboratorii lor nu garanteaza ca folosirea acestui Site este lipsita de erori si neintrerupta. Acestia nu garanteaza sub nicio forma rezultatul folosirii acestui site, cat si corectitudinea si acuratetea oricarei informatii, serviciu, oferta furnizata prin Star Taxi sau partenerii acestora.

Acest Site si aplicatiile conexe, precum si continutul lor sunt puse la dispozitie „asa cum sunt”. Star Taxi nu isi asuma nicio raspundere, risc, garantie sau conditie, fie ea directa sau indirecta, expresa sau implicita, incluzand dar nefiind limitata la titluri de drepturi de autor, parteneriat, tranzactie si/sau folosire a oricarui produs sau serviciu de pe Site sau site-urile partenere.

Star Taxi nu ofera servicii de transport si nu este un transportator autorizat sau o companie de taxi. Este strict vointa soferului sa ofere servicii de transport clientilor care plaseaza o comanda prin intermediul site-ului sau al aplicatiei. Star Taxi pune la dispozitie o platforma ce ofera informatii si metode de a obtine un taxi. De asemenea, Star Taxi nu isi asuma raspunderea pentru serviciile de transport oferite de soferii sau companiile de taxi. Soferii care folosesc platforma Star Taxi pentru a obtine comenzi nu sunt angajati, agenti sau afiliati ai Star Taxi. Star Taxi nu este responsabila de actiunile intreprinse de catre soferii de taxi care folosesc platforma Star Taxi. Calitatea serviciilor de transport, cerute prin Star Taxi, este in totalitate responsabilitatea soferului sau companiei de taxi care ofera astfel de servicii de transport. Astfel, veti intelege ca puteti fi expusi la servicii de transport ce pot fi periculoase, ofensive, daunatoare minorilor, nesigure sau neplacute, si ca faceti uz de aceste servicii cu riscul dumneavoastra.

  1. Raspundere Limitata

Sub nicio forma si in niciun caz, Star Taxi nu va fi trasa la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu, fie el direct, indirect, accidental sau intentionat, special, ca si consecinta sau rezultat al sau in relatie cu acest „Acord”. Sub nicio forma si in niciun caz raspunderea Star Taxi nu va fi mai mare decat suma platita de catre un Utilizator pentru serviciu, iar valoarea totala a raspunderii Star Taxi rezultata din sau relationata cu acest „Acord” nu va depasi sumele platite de catre Utilizator in ultimele trei luni de la inceperea procedurii de plangere sau conflict pe o anumita tema, fie el amiabil sau in instanta.

Site-ul va ofera acces la un numar mare de soferi de taxi in orasul Dumneavoastra. Acceptarea de a lua un taxi este un acord direct intre dumneavoastra si soferul de taxi. Star Taxi nu este implicat sub nicio forma in acest acord. Astfel Star Taxi nu este responsabil pentru nicio pierdere avuta in urma acordului de a folosi respectivul taxi. Star Taxi nu este raspunzatoare, sub nicio forma, de nicio pierdere directa, indirecta (etc.) sau alte prejudicii, fie ele financiare sau de alt mod, in urma folosirii respectivului taxi pe care l-ati gasit prin intermediul aplicatiei Star Taxi (sau Siteului). Cu toate acestea, in cazul in care Curtea Judecatoreasca sau alte autoritati indreptatite, gasesc Star Taxi a fi raspunzator, in totalitate sau in parte, veti fi de acord ca Star Taxi sa nu fie raspunzator pentru pierderile suferite, ca rezultat al calatoriei respective cu taxiul gasit cu ajutorul aplicatiei Star Taxi sau Siteului.

  1. Utilizatorul

– se obliga sa furnizeze date corecte in toate interactiunile si comunicarile cu Site-ul si Aplicatia.

– isi asuma responsabilitatea pentru actiunile sale pe Site, Aplicatie si in prezenta partenerilor nostri precum soferii de taxi.

– este de acord sa furnizeze date cu caracter personal pentru a fi procesate de catre si pentru folosul Star Taxi si al partenerilor acestora; in conformitate cu politica noastra de confidentialitate pe care o puteti accesa aici.

– este de acord sa primeasca oferte si materiale promotionale din partea Star Taxi si a partenerilor acestuia; in conformitate cu preferintele de marketing setate in contul personal din site-ul sau aplicatia Star Taxi.

– nu va publica materiale obscene, defaimatoare, abuzive in orice fel, ilegale conform cu prevederile legale actuale.

– nu va abuza de functionalitatea Site-ului si a Aplicatiei si nu va intreprinde actiuni pe acestea ce pot aduce daune Star Taxi, incluzand dar nefiind limitate la, introducerea de virusi, cod malefic, modificarea, copierea sau stergerea oricarei informatii de pe Site cu exceptia datelor cu caracter personal.

– nu va folosi Site-ul pentru activitati de spam in niciun fel, incluzand campanii electorale, colectarea de nume sau adrese de mail sau orice fel de date puse la dispozitie de catre Site.

  1. Confidentialitatea si acuratetea datelor, raspunderea Utilizatorului, inchiderea accesului si a contului Utilizatorului

Utilizatorul final suporta raspunderea totala pentru acuratetea datelor furnizate, precum si pentru confidentialitatea lor. Acesta va notifica imediat Star Taxi in cazul compromiterii contului sau, sau a oricaror date legate de acesta incluzand dar nefiind limitate la nume, data nasterii, date carduri de credit, parole, nume utilizatori si altele. Utilizatorul isi asuma intreaga raspundere pentru activitatea sa pe Site si in Aplicatie, pentru comentariile, postarile, contul, datele si orice alta interactiune cu Siteul sau aplicatia Star Taxi. Utilizatorul este responsabil de restrictionarea accesului la device-urile sale, acolo unde este cazul. Asadar, este responsabil cu pastrarea integritatii contului sau Star Taxi si isi asuma raspunderea pentru toate activitatile care au loc prin intermediul acestuia..

Utilizarea frauduloasa, abuziva, accesul neautorizat, copierea sau modificarea de date, imagini, sau orice parte a Site-ului este nepermisa si se va pedepsi conform legii. Star Taxi isi rezerva dreptul de a inchide, suspenda sau altera accesul oricarui Utilizator la Site sau la oricare parte a acestuia, fara notificare si fara dovezi, ca urmare a suspiciunilor de utilizare abuziva si contrar scopului Site-ului si Aplicatiei din partea Utilizatorului.

  1. Modificare Termeni si Conditii

Star Taxi isi rezerva dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara o notificare, de aceea va rugam sa verificati aceasta pagina frecvent. Termenii si conditiile modificate vor intra in vigoare doar in momentul in care sunt publicate pe website si actualizate in aplicatie. In acest sens, pentru aplicatiile instalate pe deviceuri mobile, va fi necesar un update care va mentiona ca termenii si conditiile sunt actualizate. Continuarea instalarii, folosirii versiunii vechi sau actualizarii aplicatiei se considera a fi facuta cu luarea la cunostinta a schimbarilor survenite la acesti termeni si conditii.

  1. Contact si rezolvarea disputelor

www.StarTaxiApp.comeste un concept ce apartine SC STAR TAXI APP SRL, „Compania”cu sediul social in Bucuresti, str. Splaiul Independentei, nr. 319 OB421, Sector 6, inmatriculata la Registrul Comertului sub nr. J40/13115/2011, cod unic de inregistrare RO 29300987, telefon 0732 59 22 10, email office@startaxiapp.com.

 

Eventualele dispute vor fi solutionate pe cale amiabila intre Star Taxi si Utilizator. Legea aplicabila este legea din Romania, iar instantele din Romania vor avea drept exclusiv de solutionare a oricaror conflicte sau dezacorduri intre Utilizatori si Star Taxi ca urmare a folosirii Site-ului, aplicatiilor sau a oricarui continut din acestea, conform acestor termeni si conditii.