Politica de confidentialitate 2019-10-31T14:19:00+00:00

POLITICĂ DE CONFIDENȚIALITATE

Ultima actualizare: 31.10.2019

 

Respectarea vieții tale private este unul dintre angajamentele noastre fundamentale și, de aceea, acordăm cea mai mare atenție prelucrării datelor tale cu caracter personal, în conformitate cu legislația aplicabilă. Suntem conștienți de importanța păstrării confidențialității, integrității și securității datelor tale cu caracter personal („Date cu Caracter Personal„) și am redactat această politică de confidențialitate și de cookies („Politică de Confidențialitate”) pentru a explica modul în care Datele tale cu Caracter Personal sunt colectate, stocate, utilizate și dezvăluite de către Star Taxi App SRL, o societate incorporată și funcționând potrivit legii române, având sediul social în București, Splaiul Independenței, Nr. 319, OB 421, Sector 6, înregistrată la Registrul Comerțului sub nr. J40/13115/2011, CUI RO29300987 („Star Taxi„, „noi„), în calitate de operator, în legătură cu accesul la și cu furnizarea serviciilor noastre prin intermediul Aplicației noastre Star Taxi App („Aplicația”) și a website-ului www.startaxi.com („Website”). De fiecare dată când suntem obligați de legea aplicabilă, vom solicita consimțământul tău liber, informat, specific și neechivoc pentru prelucrarea Datelor tale cu Caracter Personal. Prin exprimarea consimțământului tău, vei fi de acord că putem colecta, folosi, dezvălui, prelucra și transfera Datele cu Caracter Personal, în conformitate cu această Politică de Confidențialitate.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când dispozițiile acestei Politici de Confidențialitate. Dacă vom face modificări la această Politică de Confidențialitate, vom face disponibilă versiunea actualizată în Aplicație și pe Website și vom actualiza data menționată la „Ultima actualizare”. De asemenea, te vom atenționa cu privire la modificările intervenite, pentru a ne asigura că ești informat cu privire la modul în care vor fi utilizate Datele cu Caracter Personal. Orice modificare a Politicii de Confidențialitate se va aplica de la data la care a fost efectuată, cu excepția modificărilor care necesită consimțământul tău prealabil și care se vor aplica din momentul în care îți exprimi acest consimțământ.

  1. Datele cu Caracter Personal prelucrate și scopurile prelucrării

1.1. Date de utilizare a Aplicației și a Website-ului:

Sistemele informatice și aplicațiile software utilizate pentru funcționarea Aplicației și a Website-ului obțin, în mod general, unele Date cu Caracter Personal (așa numitele „log files”), a căror transmitere este implicită în utilizarea protocoalelor de comunicare pe Internet.

Aceste informații nu sunt colectate pentru a fi asociate unor persoane identificate, însă, datorită naturii lor, pot permite, prin prelucrarea și integrarea cu anumite date stocate de terți, identificarea utilizatorilor. Aceste informații includ adresele IP, ora solicitării, metoda folosită pentru a trimite cererea la server, ID-ul dispozitivului, modelul telefonului, versiunea Aplicatiei, precum și alți parametri referitori la sistemul de operare al utilizatorului.

Utilizăm aceste date numai pentru a obține informații statistice anonime privind utilizarea Aplicației și a Website-ului și pentru a verifica funcționarea corectă a acestora.

Temeiurile legale pentru prelucrarea datelor de navigare constau în interesul nostru legitim pentru îmbunătățirea Aplicației noastre și a Website-ului nostru, pentru gestionarea capacităților serverului și pentru păstrarea fără erori a Aplicației noastre, precum și pentru a ne permite să ne conformăm îndatoririlor legale referitoare la aspectele de securitate ale sistemelor noastre.

1.2. Furnizarea serviciilor prin intermediul Aplicației și a Website-ului

1.2.1. Datele cu Caracter Personal ale Șoferilor:

          a) Înregistrarea și crearea unui cont

Pentru a te înregistra și a crea un cont vom avea nevoie de următoarele Date cu Caracter Personal: numele și prenumele, date de contact (e-mail, număr/numere de telefon), sex, data și locul nașterii, naționalitatea, CNP, alte date incluse în cartea de identitate, date din permisul de conducere, date din atestatul profesional, date din certificatul de inmatriculare, date din autorizatia taxi si din ecusonul taxi, date din autorizatia de transport si imaginea ta pentru poza de profil. Scopul acestei prelucrări constă în semnarea contractului, crearea și administrarea contului din Aplicație, furnizarea serviciilor noastre prin intermediul Aplicației, emiterea facturilor și înregistrarea plăților aferente contractului.

          b) Beneficierea de serviciile Star Taxi și Utilizarea Aplicației

În momentul în care utilizezi Aplicația, în calitate de șofer, vor fi prelucrate numele și prenumele tău, numarul de telefon, poza de profil, indicativul mașinii, compania de taxi. De asemenea, vom prelucra și datele tale de geo-localizare. Aceste date vor fi transmise Clientului Aplicației doar după ce ai acceptat o comandă de la acesta. Scopul acestei prelucrări constă în furnizarea serviciilor noastre prin intermediul Aplicației.

Temeiul legal al acestor prelucrări îl reprezintă executarea contractului și furnizarea serviciilor noastre prin intermediul Aplicației. Refuzul de a furniza aceste date, determină imposibilitatea înregistrării și creării unui cont în Aplicația noastră și imposibilitatea de a beneficia de serviciile furnizate prin intermediul Aplicației. De asemenea, în unele situații temeiul de prelucrare a acestor date constă și în interesul nostru legitim de ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile tale fundamentale. Astfel, interesul nostru legitim poate consta în luarea unor măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente sau măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Vom prelucra poza ta de profil doar în baza consimțământul tău liber exprimat și până la momentul retragerii consimțământului, fără a afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

1.2.2. Datele cu Caracter Personal ale Clienților

          a) Înregistrarea și crearea unui cont

Înregistrare direct în Aplicație

În Aplicației noastră ai posibilitatea de a te înregistra și de a crea un cont. În acest caz, vom avea nevoie de numele și prenumele tău, adresa ta de e-mail, numărul de telefon și țara de reședință. De asemenea, odată creat contul ai posibilitatea de a adăuga poza ta de profil, nefiind o obligație și doar la libera ta alegere. Poza ta de profil va fi stocată doar local pe dispozitivul tău, aceasta nu ajunge în niciun moment pe serverele Star Taxi.

Înregistrarea cu Facebook Connect

Aplicația îți oferă posibilitatea de a te înregistra utilizând contul tău de Facebook (Facebook-Connect). Facebook-Connect este un serviciu al rețelei de socializare Facebook. Înainte de a te înregistra, vei fi redirecționat pe o pagină Facebook unde te vei putea conecta folosind numele de utilizator și parola ta Facebook. În consecință, Aplicația va fi conectată la profilul tău de Facebook. Conexiunea determină în mod automat ca Aplicația să primească de la Facebook informațiile convenite: nume, prenume, adresa de e-mail. Aceste informații vor fi prelucrate de noi pentru a-ți oferi posibilitatea de a crea contul și în măsura necesară pentru a te identifica în contextul serviciilor oferite în Aplicație.

Nu suntem responsabili pentru prelucrarea de către Facebook a Datelor tale cu Caracter Personal. Pentru informații suplimentare despre setările de confidențialitate ale Facebook, consultați politica de confidențialitate Facebook: https://www.facebook.com/about/privacy.

Scopul acestei prelucrări (înregistrarea și crearea unui cont în aplicație) constă în crearea și administrarea contului și a furnizării serviciilor noastre prin intermediul Aplicației, inclusiv soluționarea reclamațiilor.

          b) Comandă

În momentul în care plasezi o comandă prin intermediul Aplicației, vom prelucra numele, prenumele și locul de unde dorești să fii preluat de șofer. Aceste date vor fi transmise Șoferilor activi în Aplicație la momentul plasării comenzii. Scopul acestei prelucrări constă în furnizării serviciilor noastre prin intermediul Aplicației.

Temeiul legal al acestor prelucrări îl reprezintă executarea contractului și furnizarea serviciilor noastre prin intermediul Aplicației. Refuzul de a furniza aceste date, determină imposibilitatea creării unui cont în Aplicația noastră și imposibilitatea de a beneficia de serviciile furnizate prin intermediul Aplicației. De asemenea, în unele situații temeiul de prelucrare a acestor date constă și în interesul nostru legitim de ne apăra activitatea comercială, fiind înțeles că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile tale fundamentale. Astfel, interesul nostru legitim poate consta în luarea unor măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente sau măsuri de gestionare a diverselor altor riscuri.

Vom prelucra poza ta de profil doar în baza consimțământul tău liber exprimat și până la momentul retragerii consimțământului, fără a afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia.

1.3. Selectarea candidatilor pentru posturile companiei

Star Taxi scoate recurent posturi vacante pentru selectie si recutare, posturi care sunt prezentate pe website-ul companiei, pe platforme de recrutare specializate sau pe retele de socializare. Daca decizi sa aplici pentru unul din posturile noastre disponibile, vom prelucra numele și prenumele tău, adresa ta de e-mail și numărul de telefon, adresa de domiciliu, C.V. (curriculum vitae), date comunicate în cadrul interviului, date legate de experiența profesională anterioară, calificări și istoricul locurilor de muncă, pregătirea vocațională, conferințe și seminare, educație, informații incluse în diplomele de studii, informații în legătură cu verificarea antecedentelor (în conformitate cu legislația aplicabilă) și rapoarte de căutare și de la firmele de recrutare. Scopul acestei prelucrări constă în contactarea canditatilor, intervievarea si angajarea acestora in compania noastra.

Temeiul legal al prelucrarii este executarea unui contract la care persoana vizată este parte sau pentru a face demersuri la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui contract.

Refuzul de a furniza aceste date, determină imposibilitatea de a te include in procesul nostru de selectie si recrutare.

1. 4. Comunicări comerciale

În Aplicația noastră ai posibilitatea de a opta pentru primirea de comunicări comerciale prin intermediul e-mail-ului, a mesajelor SMS, prin intermediul apelurilor telefonice sau prin notificari de tip push. Daca optezi pentru primirea de astfel de mesaje comerciale, vom prelucra numele și prenumele tău, adresa ta de e-mail și numărul de telefon pentru a-ti trimite mesaje comerciale cu privire la activitățile și promoțiile Star Taxi. Puteți refuza să ne furnizați aceste date sau să primiți comunicări comerciale din partea noastră. Scopul acestei prelucrări constă în trimiterea comunicărilor comerciale și a promoțiilor oferite de noi.

Poți revoca sau modifica acordul prealabil în orice moment și fără costuri, prin intermediul Aplicației in Meniul Principal – Setări – Notificări Marketing sau trimitându-ne un email.

Temeiul legal pentru prelucrarea numelui și prenumelui, adresei de e-mail și a numărului de telefon în acest scop îl reprezintă consimțământul tău liber exprimat.

1.5. Soluționarea solicitărilor sau a reclamațiilor

Pentru acele situații în care faceți obiectul unei solicitări/sesizări/reclamații, vom prelucra numele, prenumele, adresa de e-mail și/sau numărul de telefon și, dacă este necesar, detaliile privind cursa efectuată. Ai posibilitatea de a ne contacta în diferite moduri: prin e-mail, prin telefon, prin formularul de pe Website sau prin site-uri/aplicatii de socializare (Facebook, Whatsapp). În această situație, vom folosi Datele tale cu Caracter Personal doar pentru a te contacta în soluționarea problemei tale și pentru a-ți oferi suport. Scopul acestei prelucrări constă în soluționarea solicitărilor, sesizărilor sau reclamațiilor.

Temeiul legal pentru această prelucrare constă în executarea unui contract sau pentru a face demersuri la cererea ta înainte de încheierea unui contract. Refuzul de a furniza aceste date determină imposibilitatea contactării tale pentru soluționarea problemei tale și pentru a-ți oferi suport.

  1. Durata de prelucrare

Ca regulă generală, vom păstra Datele cu Caracter Personal atât timp cât sunteți înregistrat și aveți cont în Aplicație. In cazul candidatilor care opteaza sa transmita CV-ul lor pentru procesele noastre de selectie si recrurate, vom pastra Datele cu Caracter Personal pentru o perioada de pana la 6 luni.

În anumite circumstanțe, este posibil să păstrăm Datele cu Caracter Personal pentru perioade mai lungi de timp, de exemplu în cazul în care suntem obligați să facem acest lucru în conformitate cu cerințele legale, de reglementare, fiscale sau contabile.

De asemenea, am putea păstra Datele cu Caracter Personal pentru perioade mai îndelungate de timp, astfel încât să avem o evidență exactă a raporturilor tale cu noi în cazul oricăror plângeri sau dacă credem în mod rezonabil că există o perspectivă de litigiu legată de Prelucrarea Datelor tale cu Caracter Personal sau de tranzacții.

  1. Transferul Datelor cu Caracter Personal

Datele cu Caracter Personal sunt stocate pe serverele noastre și pe serverele partenerilor contractuali care ne ajută să furnizăm serviciile noastre.

Putem transfera Datele cu Caracter Personal, în măsura în care acest lucru este necesar, următoarelor categorii de destinatari: parteneri contractuali, subcontractanți, companii ce oferă servicii de tip curierat, companii ce oferă servicii de arhivare, companii ce oferă servicii IT, furnizori de produse software sau hardware, companii de studii de piață, companii de marketing, autorități publice,  instanțe de judecată sau arbitrale, precum și autorități competente să cerceteze săvârșirea de fapte penale.

Acești destinatari pot fi situați în Uniunea Europeană și/sau în Zona Economică Europeană. În cazul în care destinatarii sunt situați în afara Uniunii Europene și a Zonei Economice Europene, inclusiv în țări care nu sunt recunoscute ca asigurând un nivel adecvat de protecție, transferul Datelor cu Caracter Personal se efectuează doar dacă există garanții adecvate, în conformitate cu legea aplicabilă. În acest sens, ne bazăm pe mai multe garanții, precum certificatul Privacy Shield sau clauzele contractuale standard emise de Comisia Europeană. Poți primi de la noi o listă de destinatari din țări terțe, precum și o copie a dispozițiilor convenite care asigură un nivel adecvat de protecție a Datelor cu Caracter Personal. Pentru orice solicitare în acest sens, te rugăm să ne contactezi la datele de contact menționate mai jos.

  1. Securitatea Datelor cu Caracter Personal

Securitatea Datelor tale cu Caracter Personal este importantă pentru noi. Prin urmare, Datele tale cu Caracter Personal vor fi prelucrate prin aplicarea unor măsuri tehnice și organizatorice rezonabile pentru a proteja Datele cu Caracter Personal, precum limitarea accesului la Datele cu caracter Personal, criptarea sau anonimizarea Datelor cu Caracter Personal, stocarea pe medii securizate. Cu toate acestea, în ciuda eforturilor depuse, nu putem garanta întotdeauna eficiența măsurilor de securitate implementate, și prin urmare, nu putem garanta în orice moment securitatea Datelor cu Caracter Personal.

  1. Politica Cookies

În scopul de a oferii Website-ului nostru un aspect atractiv și pentru a permite utilizarea anumitor funcții, folosim cookie-uri pe diferite pagini. Scopul acestei politici de cookies („Politică de cookies”) este de a informa utilizatorii cu privire la modul în care noi  utilizeazăm cookies pe Website.

5.1. Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile reprezintă fișiere text de mici dimensiuni formate din litere si numere, care vor fi stocate pe dispozitivul (computerul, terminalul mobil sau alte echipamente) unui utilizator în momentul în care accesează Internetul. Cookie-urile sunt instalate prin solicitare trimisă de un web-server unui browser si este complet pasiv, în sensul că nu conține programe software, viruși sau spyware și nu poate accesa informațiile de pe hard disk-ul utilizatorului.

Cookie-urile asigură utilizatorului o experiență plăcută de accesare și navigare a unui website prin oferirea unor funcționalități precum: opțiunile privind limba, salvarea datelor de înregistrare, publicitate relevantă, coș de cumpărături.

Utilizarea cookie-urilor nu implică solicitarea de date cu caracter personal și, în cele mai multe cazuri, nu identifică personal utilizatorii.

5.2. Tipuri de cookie-uri

Cele mai multe dintre aceste cookie-uri utilizate de noi vor fi șterse de pe hard disk imediat după sesiunea ta de navigare (așa-numitele cookie-uri de sesiune).

Alte cookie-uri rămân salvate pe unitatea hard disk a dispozitivului tău și ne permit să recunoaștem dispozitivul în cazul unei vizite ulterioare pe Website-ul nostru (așa-numitele cookie-uri persistente). Acestea sunt cookie-urile care ne permit să facem Website-ul mai prietenos, eficient și sigur.

5.3. Durata de viață a cookie-urilor

Durata de viață a unui cookie poate varia în mod semnificativ, în funcție de scopul pentru care este plasat. După cum am menționat mai sus, anumite cookie-uri sunt folosite exclusiv pentru o singură sesiune (cookie-uri de sesiune) și sunt șterse odată ce utilizatorul părăsește website-ul, în timp ce alte cookie-uri sunt păstrate și reutilizate de fiecare dată când utilizatorul revine pe website-ul respectiv. Cu toate acestea, cookie-urile pot fi șterse în orice moment prin adaptarea setărilor browser-ului.

5.4. Cookie-uri plasate de terți

În general, cookie-urile pot fi instalate de către operatorul site-ului pe care îl accesează utilizatorul (așa-numitele cookie-uri proprii) sau de alte site-uri web (așa-numitele module cookie-uri instalate de terți). Această Politică de Cookies nu acoperă utilizarea cookie-urilor de către astfel de terțe părți și pentru mai multe informații despre acele cookie-uri, te rugăm să accesezi politicile lor de confidențialitate.

5.5. Restricționarea și ștergerea cookie-urilor

Dacă dorești, poți restricționa sau șterge cookie-urile utilizând setările browser-ului tău. Cu toate acestea, îți reamintim că, în cazul în care setările cookie-urilor sunt restricționate pe dispozitivul dvs., nu vei mai putea folosi toate funcțiile website-ului nostru. De exemplu, e posibil ca optiunea de schimbare a limbii webite-ului sa nu mai functioneze corect.

Pentru a modifica setările browser-ului, puteți accesa secțiunea „Ajutor” („Help”) din cadrul browser-ului, sau puteți accesa direct următoarele link-uri:

Puteți afla mai multe detalii despre schimbarea setărilor, accesând următorul link: http://www.allaboutcookies.org/manage-cookies/.

5.6. Categoriile de cookie-urile folosite pe Site

Cookie-urile utilizate pe Site-ul nostru sunt clasificate după cum urmează:

  • Performanță. Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care utilizezi website-ul nostru – de exemplu, paginile pe care le vizitezi și erorile afișate.
  • Cookie-uri de analiză. Aceste cookie-uri sunt utilizate pentru a colecta informații agregate despre numărul de vizitatori și despre modul în care utilizează website-ul.
  • Cookie-uri funcționale. Aceste cookie-uri permit utilizatorului să navigheze în funcție de anumite criterii prestabilite pentru a îmbunătăți serviciul oferit.

5.7. Cookie-urile utilizate pe Site

Cookie-urile utilizate pe Site sunt următoarele:

Cookie-uri proprii utilizate de STAR TAXI
Denumirea cookie-ului Categorie Tip Scop Strict necesar Durată Domeniul sursă
JSESSIONID funcțional sesiune Utilizat pentru a urmări sesiunea utilizatorului Da 60 minute startaxiapp.com

 

Cookie-uri utilizate de terți
Denumirea cookie-ului Categorie Tip Scop Strict necesar Durată Domeniul sursă
_ga Cookie-uri de analiză persistent Utilizat pentru pentru a colecta date Google Analytics Nu 2 ani Google Analytics
_gid Cookie-uri de analiză persistent Utilizat pentru pentru a colecta date Google Analytics Nu 24 ore Google Analytics
__cfduid Cookie-uri de performanta persistent Utilizat pentru securitate Da 1 an Cloudflare

 

  1. Drepturile tale cu privire la prelucrarea Datelor cu Caracter Personal

În conformitate cu legislația aplicabilă, beneficiezi de următoarele drepturi:

Dreptul de acces: Ai dreptul de a obține confirmarea de la noi că Datele tale cu Caracter Personal sunt prelucrate de noi, precum și informații privind specificul prelucrării precum: scopul, categoriile de Date cu Caracter Personal prelucrate, destinatarii Datelor cu Caracter Personal, perioada pentru care Datele cu Caracter Personal sunt păstrate, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, drepturilor tale, dreptul de a depune o plângere în fața autorității de supraveghere, de unde am obținut Datele cu Caracter Personal.

Dreptul la rectificare: Ai posibilitatea de a solicita rectificarea Datelor tale cu Caracter Personal, cu condiția să fie respectate cerințele legale aplicabile. În eventualitatea unor erori, după notificare, vom corecta imediat Datele tale cu Caracter Personal.

Dreptul la ștergere: În anumite cazuri, ai posibilitatea de a solicita ștergerea Datelor cu Caracter Personal: acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care le-am colectat și le prelucrăm; ai retras consimțământul pentru prelucrarea Datelor cu Caracter Personal și noi nu mai putem prelucra Datele cu Caracter Personal pe alte temeiuri legale; Datele cu Caracter Personal sunt prelucrate contrar legii; dai curs unui drept legal de a te opune. Nu avem obligația de a ne conforma solicitării tale de ștergere în cazul în care prelucrarea Datelor cu Caracter Personal este necesară pentru respectarea unei obligații legale, sau pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. De asemenea, există alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm această solicitare de ștergere a Datelor cu Caracter Personal.

Restricționarea prelucrării: Poți solicita să restricționăm prelucrarea Datelor tale cu Caracter Personal în cazul în care contești corectitudinea Datelor cu Caracter Personal, pentru o perioadă care ne permite să verificăm exactitatea Datelor cu Caracter Personal în cauză; în cazul în care prelucrarea este ilegală, și te opui ștergerii Datelor cu Caracter Personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor; în cazul în care nu mai avem nevoie de Datele cu Caracter Personal în scopul prelucrării, dar ni le soliciți pentru o acțiune în instanță; în cazul în care te-ai opus prelucrării, pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile noastre legitime ca operatori prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

Dreptul la portabilitatea datelor: În măsura în care datele personale sunt prelucrate în baza consimțământului tău sau pentru executarea contractului și prelucrarea se face prin mijloace automate, ai dreptul ca Datele tale cu Caracter Personal să îți fie furnizate într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și ai dreptul de a transmite aceste Date cu Caracter Personal altui operator. Acest drept nu afectează în mod negativ drepturile și libertățile celorlalți.

Dreptul la opoziție: În anumite situații, precum atunci când prelucrăm Datele tale cu Caracter Personal pe baza unui interes legitim, ai dreptul de a te opune prelucrării Datelor tale cu Caracter Personal de către noi. În caz de opoziție nejustificată, Star Taxi este îndreptățită să prelucreze în continuare Datele cu Caracter Personal.

Dreptul de a te opune primirii de mesaje comerciale: De asemenea, te poți opune la prelucrarea Datelor tale cu Caracter Personal în scopul trimiterii de mesaje comerciale.

Revocarea consimțământului: În măsura în care prelucrăm Datele tale cu Caracter Personal în temeiul consimțământului tău, poți revoca sau modifica oricând consimțământul, fără costuri, fără a afecta legalitatea prelucrării bazate pe consimțământ înainte de retragerea acestuia. Datele cu caracter personal colectate în baza consimțământului vor fi păstrate până la retragerea acestuia.

Dreptul de a nu fi supus unor decizii individuale: Dacă sunt respectate dispozițiile legale aplicabile, ai dreptul de a nu fi supus unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice în privința ta sau te afectează în mod similar într-o măsură semnificativă.

Dreptul de a te adresa autorității de supraveghere: Ai dreptul de a depune o plângere înaintea Autorității Naționale pentru Supravegherea Prelucrării Datelor cu Caracter Personal („ANSPDCP”) în legătură cu orice încălcare a drepturilor tale privind prelucrarea Datelor tale cu Caracter Personal. Datele de contact ale ANSPDCP sunt: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336 București, Romania; e-mail: anspdcp@dataprotection.ro.

Pentru exercitarea drepturile menționate mai sus, te rugăm să ne contactezi la adresa de e-mail privacy@startaxiapp.com.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la această Politică de Confidențialitate, care cuprinde si politica noastra de cookies, sau la implementarea acesteia, ne puteți contacta in urmatoarele moduri: