Te întrebi de ce ar trebui să te alături echipei Star Taxi? E simplu. Avem o experiență de peste 5 ani în care am pus umărul la revoluția pieței de taximetriei, încercând să venim în întâmpinarea stilului tău de viață din ce în ce mai mobil,  în care primează confortul și simplitatea proceselor din meseria pe care o practici zi de zi.

Suntem de părere că în era digitală e important să poți utiliza oricând soluții online adaptate la ritmul cotidian tot mai alert, special create pentru a-ți ușura activitatea și pentru a te ajuta să ai succes.

Iată ce trebuie să știi dacă te vei alătura echipei Star Taxi:

1.  Comenzile vin direct de la clienți, fără intermedierea inutilă a unui dispecerat.

2.  Ai toate detaliile legate de solicitare într-un singur ecran, afli tot ce te interesează dintr-o singură privire.

3.  Ai contact direct cu clientul. Îi poți scrie pentru a ajunge mai ușor la adresă.

4.  Beneficiezi de costuri mai mici. Vei vedea cele mai apropiate comenzi de locul în care te afli. Nu trebuie să mai străbați kilometri întregi până ajungi la client.

5.  Îți personalizezi aplicația așa cum vrei tu. Tu decizi ordinea în care vezi comenzile.

6.  Ai acces rapid la informație. În cazul în care nu cunoști o adresă, tot aplicația Star Taxi te ajută. Poți căuta locația direct în aplicație. Iar noi îți sugerăm și ruta pe care ai putea s-o urmezi.

7.  Claritate vizuală. În funcție de orarul tău, aplicația îți dă acces la modul de noapte, de zi sau automat – în funcție de lumina de afară.

8.  Fără riscuri. În cazul în care se întâmplă să ai neplăceri cu anumiți clienți, îi poți bloca pentru a te asigura că nu mai ai parte de alte întrevederi cu aceștia.

9.  Îl poți anunța foarte ușor pe clientul tău că ai ajuns la destinație, cu doar un simplu „Buzz”!

10. Prima impresie contează. Îți vei face și o carte de vizită, iar clienții tăi îți pot lăsa feedback referitor la serviciile impecabile pe care suntem convinși că le vei oferi. Poți deveni foarte ușor Șofer Favorit, ceea ce înseamnă mai multe curse.

11. Îți punem la dispoziție tot ceea ce ai nevoie: dispozitiv de pe care să lucrezi, Internet și cea mai bună aplicație online de taxi. Astfel, nu ai grija găsirii clienților. Ne ocupăm noi de marketing, tu trebuie doar să accepți comenzile care te avantajează și să le asiguri clienților transport de calitate către orice destinație.

Și tu poți beneficia de toate aceste avantaje. Alătură-te echipei noastre prin completarea unui scurt formular, la finalul căruia îți vom crea profilul unui șofer de taxi de succes.  Înscrie-te aici!

Dacă vrei să afli mai multe detalii despre aplicația Star Taxi și să ai o imagine vizuală mai clară cu privire la opțiunile sale, vizitează-ne aici.