Echipa Star Taxi APP vă informează că, din pacate, am fost nevoiți sa delistăm următoarele dispecerate: Taxi Next, Taxi Plus, Taxi Plus Select, Taxi Cobalcescu si Taxi Cobalcescu Plus. Astfel,in conformitate cu Termenii și Condițiile aplicabile, vom fi nevoiți să suspendăm colaborarea cu șoferii arondați la aceste dispecerate, măsura suspendării colaborării producându-se la expirarea perioadelor de valabilitate deja plătite pentru folosința Aplicației Star Taxi, dar nu mai târziu de data de 01 Decembrie 2021. Precizăm că după această dată eventualele sume de bani rămase de utilizat vor fi restituite sau realocate, după caz.

 

Colaborarea cu șoferii de taxi și in general cu întreaga piața de taximetrie este esențiala pentru succesul aplicației Star Taxi. In fapt, succesul aplicației Star Taxi este datorat tuturor celor care de-a lungul timpului au înțeles să folosească aplicația Star Taxi și, în primul rand, șoferilor de taxi. Este regretabil că suntem nevoiți să luam decizii de natura celor de mai sus, însă activitatea Star Taxi APP S.R.L. precum si Aplicația Star Taxi nu pot fi asociate în niciun fel cu activități nelegale sau cu acțiuni de denigrare a noastra cat si a colaboratorilor noștri.

 

Asigurăm toți utilizatorii aplicației Star Taxi, clienți și șoferi de taxi deopotrivă, că în continuare echipa Star Taxi va face toate eforturile de promovare și îmbunătățire a activității de transport în regim de taxi, în spiritul respectului reciproc și al respectării depline a tuturor normelor legale, inclusiv a celor ce țin de domeniul concurenței loiale.

 

Distinse salutări,
Echipa Star Taxi