Pachetele Star Taxi Driver

Preturile si descrierea serviciilor si pachetelor StarTaxi driver valabile incepand cu data de 01-06-2022.

  • Driver Basic – 100 lei

Pachetul Basic este pachetul de baza care include acces si la comenzile de la Aeroportul Otopeni, Therme si toate punctele fixe.

  • Driver Basic card – 80 lei

Soferii care au plata card activa beneficiază automat de 20% reducere la Pachetul Driver Basic.

  • Driver Basic 4G – 125 lei

Pachet Driver Basic care are in plus si un sim de internet nelimitat 4G de la Vodafone.

  • Driver Basic 4G card – 100 lei

Pachet Driver Basic care are in plus si un sim de internet nelimitat 4G de la Vodafone. Soferii care au plata card activa beneficiază automat de 20% reducere la Pachetul Driver Basic 4G.

  • Driver Pay as you Go – 1 leu/comanda

*disponibil în curand (pachetul se adresează celor care vor sa plătească doar ce consuma si nu doresc un pachet standard).

  • Driver Confort – 200 lei

La Pachetul Confort se incadreza automat soferii care au un tarif ce depășește valoarea de 3,00 ron/km.

  • Driver Confort card – 160 lei

La pachetul confort card se incadreza automat soferii care au un tarif ce depășește valoarea de 3,00 ron/km. Soferii care au plata card activa beneficiază automat de 20% reducere la Pachetul Confort.

 

Toate pachetele includ acces la comenzile de la Aeroportul Otopeni, Therme si peste 300 de puncte fixe de comenzi.

Exemplu 1: daca in momentul de fata ai un pachet in valoare de 80 de lei, poti plati si de la 1 iunie tot 80 de lei (Pachet Driver Basic card) doar daca activezi plata card pe contul tau. Daca nu vei activa plata card pachetul tau va fi Driver Basic in valoare de 100 de lei.

Exemplu 2: daca in momentul de fata ai un pachet in valoare de 100 de lei, care contine internet si/sau telefon de la StarTaxi, poti plati de la 1 iunie tot 100 de lei (Pachet Driver 4G card) doar daca activezi plata card pe contul tau. Daca nu vei activa plata card pachetul tau va fi Driver Basic 4G in valoare de 125 de lei, care, de asemenea, va contine internet si/sau telefon de la StarTaxi. De asemenea poti sa platesti 100 de lei (Pachet Driver Basic) daca renunti la internetul si/sau telefonul de la StarTaxi.

Nota: La pachetele Driver Basic se incadreaza toti soferii care activeaza la dispeceratele listate in aplicatia StarTaxi cu toate tarifele pana la 2,99 ron/km. Soferii care activeaza la dispeceratele listate in aplicatia StarTaxi cu tarife de peste 3,00 ron/km vor fi incadrati automat la pachetele Driver Confort. Conditiile pentru pachetele Driver Confort vor fi stabilite ulterior in functie de mai multe criterii.

Nota: Daca ai facut plata unui pachet care are si optiunea de plata card activa modificarea pachetului pentru un pachet fara plata card activa se poate face, la cerere, doar dupa expirarea perioadei de valabilitate a pachetului achizitionat deja.

 

Modificarile pachetelor StarTaxi Driver vor intra in vigoare incepand cu data de 01.06.2022 si sunt valabile doar in Bucuresti. Pentru orice detalii sau nelamuriri va rugam sa nu ezitați sa ne contactați pe adresa de e-mail: [email protected].

 

.