Parteneriat Star Taxi – Aeroportul Otopeni 

Star Taxi a încheiat un parteneriat cu Aeroportul Otopeni pentru instalarea unui infokiosk de plasare comanda în incinta terminalului sosiri. Mai jos vei regasi cateva informații utile în ce privește acest dispozitiv si cum poti prelua aceste comenzi care sunt plasate direct de către clienții care tranzitează aeroportul.

Condiții generale pentru lista de așteptare:

  • Pentru a te putea inscrie in lista de asteptare care pastreaza ordinea de preluare comanda (primul venit primul servit) este necesar sa detineti permis de acces si autorizatie auto. Obtinerea acestor avize se face direct la Aeroportul Otopeni(vezi aici modelul de cerere pentru obtinerea acestora).
  • Daca ai obtinut deja permisele de acces transmite-le echipei StarTaxi. Incepand cu data de 10.02.2021 poti primi comenzi de la terminalul de comenzi instalat in Aeroportul Otopeni. Le poti transmite si pe whatsapp la numarul +40 732 592 210.
  • Dupa inscrierea in lista comenzile plasate de catre client iti vor fi alocate direct in functie de pozitia din lista. Daca ai primit o comanda si nu ai acceptat-o in 5 secunde iti pierzi automat pozitia ocupata si esti delistat.
  • Este obligatia ta sa te asiguri ca documentele impuse de Aeroport sunt in termen si vizate la timp. Atunci cand intervin modificari vei informa echipa StarTaxi.
  • In cazul in care ai preluat o comanda si clientul nu se prezinta la locul de imbarcare la 5 min dupa expirarea timpului va fi nevoie sa parasesti statia de asteptare fara a mai anunta echipa StarTaxi. Mentionam ca StarTaxi nu are posibilitatea de apelare sau informare client si nu suntem responsabili pentru utilizarea necorespunzatoare a InfoKioskului StarTaxi.
  • Orice problema sau reclamatie cu privire la calitatea efectuarii serviciului de taxi prin intermediul acestei modalitati de comanda va fi transmisa automat catre aeroport. In functie de gravitate va atrage raspunderea pe contul tau de sofer StarTaxi. Utilizarea necorespunzatoare sau frauduloasa a aplicatiei poate duce la blocarea contului de sofer.

Consulta REGULAMENT CNAB/AIHCB PENTRU DESFĂŞURAREA TRANSPORTULUI DE PERSOANE ÎN REGIM DE TAXI COD: REG -TAXI – 01 EDIŢIA 08 – Iunie 2021 pentru mai multe detalii legate de drepturile si obligattiile soferilor care desfasoara activitati de transport persoane în regim de taxi de la aeroport.

Daca ai obtinut deja permisele de acces transmite-le echipei StarTaxi. si incepand cu data de 10.02.2021 poti primi comenzi de la terminalul de comenzi instalat in Aeroportul Otopeni.

Le poti transmite si pe whatsapp la numarul +40 732 592 210.